Tuesday, April 24, 2007

Profesionalismul si interesele aristrocratiei neocomunisto-mafiote......Astazi un Prim Episod despre PSD

Prostanacul insista ca PSD-ul are profesionisti de prima clasa in toate domeniile si ca partidul pe care il conduce este cea mai pertinenta si corecta alegere pt electoratul roman.

Realitatea e ca intreg colectivul de specialisti valorosi PSD, sub bagheta regizorala a Guzganului Rozaliu , a lui Miky Shpaga si a maestrului de ceremonii Octav Cozmanca a reusit sa puna in scena piesa de teatru politic “Eterna si Fascinanta Romanie 2001-2004”, dupa albumul foto omonim, avandu-i in rolurile principale pe Adi de la Cornu si Bunica de la Cotroceni.

Mega productia mai sus mentionata avea nevoie de un buget pe masura, asa ca spre justa si completa documentare utilizam datele OFICIALE furnizate de Institutul National de Statistica despre realizarile valorosului Colectiv de Specialisti PSD:

- Balantza de plati externe a Romaniei a inregistrat un deficit total de 12 miliarde 270 milioane de euro, astfel: in 2001 – 2, 488 miliarde euro, in 2002 -1,623 miliarde euro, in 2003-3,060 miliarde euro, iar in 2004 - 5,099 miliarde euro . Nu fiti rautaciosi...e o adevarata performantza profesionala sa creezi cu succes un asemenea deficit. Nu mai fiti atat de invidiosi….

-In aceeasi perioada 2001-2004, de glorioasa guvernare PSD-ista, cu largul sprijin al formatiilor de rapsozi populari care canta slagare in devenire din drujbe in padurile patriei, atat din folclorul romanesc , din cel unguresc si din cel arab, au defrisat si exportat LEMN BRUT in valoare de 1,705 miliarde euro, astfel in 2001 – in valoare de 395 milioane euro, in 2002 – in valoare de 418 milioane euro, in 2003 – in valoare de 424 milioane euro, iar in 2004- in valoare de 468 milioane euro. Daca ar fi sa luam in calcul un pret maximal de 100 euro./mc de LEMN BRUT ar rezulta o cantitate de 17.050.000 mc de lemn, ceea ce echivaleaza cu o stiva inalta de 2 metri, lata de 100 metri si lunga de 85250 metri ( 85, 25 km). Nu-i asa ca au fost foarte muncitori baietii veseli?

-In cei 10 ani de guvernare FSN-PDSR-PSD, au emigrat dn tara in mod oficial 296.864 persoane si neoficial inca cel putin 2 milioane de persoane
-In perioadele de GUVERNARE FSN-PDSR-PSD, lipsesc la inventar datorita masurilor specifice de” protectie sociala” adoptate de SPECIALISTII ROSII, un numar OFICIAL de 1.334.165 (un miliontreisutetreizecisipatrudemiiunasutasaizecisicinci) persoane astfel: -in perioada 1 iulie 1990-1 iulie 1996 ies “lipsa”la inventar 599.100 (CINCISUTENOUAZECISI NOUAMIIUNA SUTA) persoane; pentru perioada cuprinsa intre
1 iulie 2002- i iulie 2004 ies lipsa la ”inventar” un numar de 735.065 (SAPTESUTETREIZECISICINCIMIISISAIZECISICINI)persoane.

Detasamentul de EXTERMINARE ROSU si-a facut pe deplin DATORIA, reducand simtitor povara asupra bietului contribuabil roman, care nu a mai fost nevoit sa suporte costurile sociale pt aproximativ 6% din populatia Romaniei actuale.

Am mai putea continua cu exemple de PROFESIONALISM ROSU, de sorginte FSN-PDSR-PSD, dar ma opresc aici cel putin pentru moment.

Si desigur, nu o sa ma apuc sa va plictisesc acum cu date despre PC, UDMR sau despre Partidul Rudotelul Mare. Asta o voi face in numerele viitoare 

Ca un exercitiu de imaginatie, pt cei curiosi, recomand calduros accesarea site-ului oficial al Institutului National de Statistica si consultarea amanuntita a marilor capitole din ceea ce inseamna pentru noi Romania, cu referire in mod special la anii guvernarilor emanate de zambetul tatucului I.I din meandrele concretului

Cu stima deosebita si repect pentru Prostanacul sef peste PSD, care are o istorie post Decembrista atat de profitabila pentru unii si care inca mai crede ca este solutia perfecta pentru poporul roman.

Dragilor PSD-isti cu Prostanac in frunte,
Va promit solem ca va dau o stampila, direct acolo unde o sa va doara cel mai tare: In buletinul de vot., in casutza lui Base’.

Nu vreau sa accept ca un prost "securo-cratia" aristrocratiei neocomunisto-mafiote

Parerea mea e ca e o marsavie imensa...mai mare decat Parlamentul Romaniei ca 322 de "traficanti de locuri eligibile pe listele de partid" sa "hacuiasca politic" singurul demnitar ales nominal de catre poporul roman.

NU l-am votat pe Basescu, dar asta nu ma impiedica sa il consider Presedintele meu si asta ma determina sa nu tac atunci cand am ceva de spus.

Domnilor...da domnilor...voua la aia 322 ma refer...
Stiu ca nu sunteti domnisoare de pension si ca sub aparenta seninatate politica (daca o fi existand asa ceva) sunt mascate interese enorme , pe care nici nu ma astept sa le recunoasteti in mod direct. Dar cum "faptele vorbeste" o sa vedem cine rade mai bine pe dupa 19 mai.

Si desi stiu ca nu o sa va convina absolut deloc ce o sa gasiti pe blogul asta, va asigur ca va acord prezumtia de nevinovatie .

Si fara a face nici un fel e campanie electorala, imi permit sa scot la iveala niste date procesate de capul meu folosind surse oficiale de informatii. Si daca asta o sa va dea dureri de cap ( si voua), intrebati in stanga si in dreapta, pe la colegii dvs de la Partidul Rudotelul Mare, daca au sau nu sa va dea una pastila si pt voi.

Asa ca ... lectura usoara si pareri convingatoare va doresc!

In incheiere...vreau sa imi spuneti si mie, voi aia 322 : ati avut vreun sentiment de virilitate exacerbata in momentul votului? Ca sunt curios tare...

Cu respect pentru Institutia Prezidentiala cu care voi ...aia 322...v-ati sters la fund...

Pareristu'de serviciu

Io.