Friday, January 18, 2008

Nastase si viitorul Romaniei,

Din tot ce s-a intamplat ieri prin tara noastra mi-a atras atentia un singur lucru. Nu ... nu e vorba despre faptul ca DNA-ul a inceput urmarirea penala impotriva a 10 oameni destul de influenti in fotbalul din Romania ci este o declaratie-slogan pe care a lansat-o domnul Adrian Nastase: "Opriti-l pe Traian Basescu".

Astazi am intrat pe blogul lui O si am dat click pe una din damele alea "dezbracate profund" si "imbracate sumar ". Unde credeti ca am ajuns? Pe blogul lui...
pun pariu ca nici nu va trece prin cap: pe blogul lui ....Adrian Nastase. Mai sa fie? Care e mesajul subliminal transmis de Ovidiu? Ca ...metaforic... Adrian Nastase este in esentza o dama? O dama de genul celor.."dezbracate profund" si "imbracate sumar "? Nu stiu.. poate ne va lamuri chiar el.

Si cum daca tot am ajuns pe blogul lui Adrian Nastase m-am pus pe citit parerile celor care au urmarit emisiunea de la Antena 3 in care Adrian Nastase a lansat declaratia-slogan mentionata mai sus. Si dupa ce am citit tot ce s-a scris acolo, din nu stiu cate zeci de mesaje, unul singur mi-a atras atentia prin sinceritate si substanta.El e scris de Aya. Asa ca, desi nu am nicio simpatie pentru Adrian Nastase si pentru PSD , am sismtit si eu nevoia sa ii spun parerea mea de parerist domnului Nastase. Si in cateva minute dupa ce am facut-o mesajul meu a aparut pe blogul domniei sale. Sper sa si inteleaga ce am scris acolo.

Cred ca gestul asta, de a-i scrie unui om pe care chiar nu il simpatizez si care este membru intr-un partid politic pentru care nu am niciun fel de simpatie, tine de normalitate. Pentru ca dincolo de controversele , simpatiile si antipatiile politice, suntem noi..romanii de rand care vrem sa traim intr-o tara normala. Si oamenii politici trebuie sa inteleaga lucrul asta.