Thursday, January 17, 2008

Are fibra morala atrofiata sau chiar ii lipseste cu desavarsire numitului nume conspirativ Ovidiu din Ungaria?

Inca de dimineata ,de cand stateam si eu pe ganduri la toaleta, ma framanta raspunsul la aceasta intrebare de-a dreptu'existentiala. Asa ca am purces la verificarea chestiunii in cauza. Si am ajuns la concluzia ca desi dilema e dureros de crancena exista , totusi, o mica dar foarte importanta certitudine : este firava incat aproape ca nu o pot observa cu ochiul liber.

Si cum informatiile fara argumente pot fi catalogate calomnii, daca nu sunt sustinute si de dovezi care sa ateste veridicitatea lor, asa cum bine i-am spus numitului nume conspirativ Ovidiu ( de acum o sa ii zic mai pe scurt 0 , ca sa mai scutesc din uzura tastaturii), pot sa va dau dovada lipsei de onestitate a numitului 0 si a faptului ca atunci cand nu ii convin lucrurile spuse, pur si simplu elimina de pe blogul sau mesajele la care nu poate raspunde deloc . Din lipsa de substanta, din suficientza intelectuala, din lipsa de argumente si nu in ultimul rand din lipsa de respect pentru dialog si pentru valorile democratice. Ori asa ceva este admisibil pentru cineva din Ungaria care, din cine stie ce motive stomacale , insulta pe primii doi oameni in statul roman, respectiv pe Presedinte si pe Primul-Ministru ( cu a sa consoarta)? Pentru ca mie asta mi se pare ca face 0 atunci cand ii alatura pe Presedinte si pe Primul Ministru ( cu a sa consoarta) langa o gramada de femei in tinute foaaaaaarte lejere, acuzandu-l totodata prin materialele postate pe blogul sau pe Presedintele Basescu ca a facut Politie politica. Asta desi NU ARE NICIUN DOCUMENT CARE SA ATESTE LUCRUL ASTA, iar CNSAS nu a dat un verdict care sa ateste lucrul asta.

Domnule 0
Va acuz de insulta adusa autoritatii de stat!
Si pentru asta sesizez Ministerul Public, Serviciul Roman de Informatii, Presedintia si Guvernul Romaniei sa te indentifice si sa dispuna masurile legale impotriva ta. De asemenea voi cere sa se analizeze daca blogul pe care l-ati facut cu subiectul Nicolae Ceausescu reprezinta o forma de propaganda comunista, pentru ca din cate am la cunostinta comunismul , asemeni celui fascist, este considerat un regim criminal si este interzisa prin lege propaganda in favoarea acestuia. De asemenea voi solicita sa ti se ceara lamuriri in privinta afirmatiei dumitale referitoare la legionarii care au postat mesaje pe blogul tau pentru ca ma simt vizat in afirmatia ta. Precizez ca nu sunt legionar si nici nu am simpatii in sensul asta iar afirmatia pe care ai facut-o nu ma caracterizeaza si ma ofenseaza.

La nevoie pot demonstra ca O a modificat prin adaugare si prin stergere continutul listei de comentarii de pe blogul lui pentru ca nu cumva sa fiu acuzat ca deformez realitatea.

In cursul zilei de azi voi reveni cu print screen-uri dupa mailurile trimise catre cele patru institutii precizate mai sus pentru a sesiza acestora ofensa adusa Presedintiei si Primului Ministru facuta de cel care este proprietarul blogului stirea.wordpress.com. Cred ca e timpul sa nu mai acceptam sa trecem cu vederea manifestarile unor indivizi care aduc atingere Romaniei, cetatenilor ei si valorilor democratice.

No comments: